Voetmassage

Voetmassage is gebaseerd op voetreflexologie.

Reserveer Direct Je Massage 

 • Voetmassage

  De voeten dragen de hele dag ons gewicht of we nu aan het werken, sporten, lopen, strijken, koken enz… zijn. Wij gebruiken elke keer ander schoeisel en dat is vaak niet ten gunste van de voeten. De voeten moeten zich elke keer maar aanpassen hun hele leven lang. De voeten zijn dan ook vaak een ondergeschoven kindje en wordt vaak vergeten om ze te verzorgen. Regelmatig een voetmassage nemen zullen de voeten dan ook zeker goed doen. Door een voetmassage te ondergaan verzorgt u niet alleen de voeten maar ondersteund u het hele lichaam van nieuwe energie. De voetmassage is een weldaad voor het gehele lichaam. De voetmassage is gebaseerd op voetreflexologie. In de voeten bevinden zich veel energiebanen die in verbinding staan met het hele lichaam. 

  Reserveer Je Massage 
 • Wat zeggen onze Royals over ons

  Dit was echttttt Royal ! Ze neemt alle tijd voor je , ik voel me als herboren !

  Ze is bovendien zoooo ontzettend lief en hartelijk dat je je meteen op je gemak voelt ! Ik heb meteen een klantenkaart gekocht ..... Ga zeker terug !

  Ms. Kluiten

  Vandaag kennis gemaakt door middel van een warm en vriendelijk welkom, een kopje thee met wat lekkers, gevolgd door een heerlijke fullbody massage en afgesloten met een lekkere gezichtsbehandeling. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb ontzettend genoten en een gezellig praatje gehad ondertussen. Echte aanrader!

  Ms. Schippers

  Ben er reeds 3 keer geweest! Wow wat een goede masseuse! Ratana is geweldig! Hoop nog vaak massages te ontvangen. Een echte aanrader!

  Ms. Plant

  Voetmassage uitvoering

  We beginnen de voetmassage met een ontspannende voetwassing. Tijdens deze voetwassing kunt u genieten van een kopje koffie of thee. De voeten en onderbenen worden met lekker warm water gewassen zodat ze al een beetje opgewarmd zijn voor de voetmassage. Na de voetwassing wordt de voeten lekker gemasseerd met olie en stokjes die je energiebanen activeren. Door het activeren van de energiebanen kunnen blokkades worden opgeheven en ontstaat er een snellere afvoer van afvalstoffen in het lichaam. Het is dan ook van belang om genoeg water te drinken na de voetmassage om alle afvalstoffen te verwijderen uit het lichaam. Drink je niet genoeg dan gaan de afvalstoffen zich ergens anders in het lichaam nestelen.

  Reserveer Je Massage 
 • Reserveer hier jouw massage

  60 min massage

  €50,-

  per 60 minuten

  Inclusief gratis koffie of thee en u kunt eventueel douchen

  90 min massage

  €75,-

  €70,-

  per 90 minuten

  Bespaar €5,- euro incl. gratis koffie / thee en een douche

  120 min massage

  €100,-

  €85,-

  per 120 min

  Bespaar €15,- euro incl. gratis koffie / thee en een douche