Ontspanningsmassage

Een combinatie van Thaise, Tibetaanse en Zweedse invloeden

Reserveer Direct Je Massage 

 • Ontspanningsmassage

  De ontspanningsmassage is een combinatie van vele verschillende massagetechnieken uit de Thaise, Tibetaanse, Indiase en Zweedse massages. Tijdens de ontspanningsmassage gebruiken we een heel lekker geurende 1000 bloemen olie. Deze geur geeft een extra dimentie aan de massage waardoor je nog meer ontspannen raakt. Het is een natuurlijke olie die het lichaam lekker zacht en soepel maakt. Het is dan ook niet zo raar dat dit een van de meest gekozen massages is bij ons in de massagesalon

  Reserveer Je Massage

 • Wat zeggen onze Royals over ons

  Dit was echttttt Royal ! Ze neemt alle tijd voor je , ik voel me als herboren !

  Ze is bovendien zoooo ontzettend lief en hartelijk dat je je meteen op je gemak voelt ! Ik heb meteen een klantenkaart gekocht ..... Ga zeker terug !

  Ms. Kluiten

  Vandaag kennis gemaakt door middel van een warm en vriendelijk welkom, een kopje thee met wat lekkers, gevolgd door een heerlijke fullbody massage en afgesloten met een lekkere gezichtsbehandeling. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb ontzettend genoten en een gezellig praatje gehad ondertussen. Echte aanrader!

  Ms. Schippers

  Ben er reeds 3 keer geweest! Wow wat een goede masseuse! Ratana is geweldig! Hoop nog vaak massages te ontvangen. Een echte aanrader!

  Ms. Plant

  Ontspanningsmassage uitvoering

  De ontspanningsmassage wordt geheel ontkleed met uitzondering van de slip/boxershort gegeven. De ontspanningsmassage is een volledige massage van het gehele lichaam. De voor- en achterzijde van het lichaam wordt gemasseerd. Tijdens de ontspanningsmassage wordt met toestemming aan de voorzijde ook de maag en borst mee gemasseerd. De ontspanningsmassage wordt afgesloten met een hoofdmassage. Tijdens de massage gebruikt de masseuse haar handen, vingers, en bovenarmen om te proberen alle blokkades in de energiebanen op te heffen.

  Reserveer Je Massage

 • Reserveer hier jouw massage

  60 min massage

  €50,-

  per 60 minuten

  Inclusief gratis koffie of thee en u kunt eventueel douchen

  90 min massage

  €75,-

  €70,-

  per 90 minuten

  Bespaar €5,- euro incl. gratis koffie / thee en een douche

  120 min massage

  €100,-

  €85,-

  per 120 min

  Bespaar €15,- euro incl. gratis koffie / thee en een douche