Reserveer Hier Je Heerlijke Massage

Reserveer hier je afspraak voor de verschillende soorten massages. Wij hebben het voor je zo makkelijk mogelijk gemaakt. Je kunt uit de volgende mogelijkheden kiezen.


  • 1 persoon (60 min of 90 min)
  • 2 personen beide (60 min of 90 min) of 1 persoon (120 min)


Op de afspraakbevestiging die je in de e-mailbox krijgt staat dat je 90 min aanwezig bent, ook als je maar een afspraak hebt voor 60 min. Dit hebben wij gedaan om de keuze op deze pagina te beperken, en het je zo makkelijk mogelijk te maken. 


Wil je graag twee uur gemasseerd worden dan kies je voor 2 personen. Dan worden er twee uur voor jou gereserveerd.


Ben je in het bezit van een aktievoucher van Royal Massage dan kun je ook de onderstaande afspraak buttons gebruiken. Je hoeft alleen te kijken met hoeveel personen je komt. Wij zouden het wel prettig vinden als je tijdens het maken van de afspraak zou willen aangeven welke aktievoucher je hebt. Dit kun je doen bij Comments.


LET OP: Wij hebben op dit moment maar een masseuse in dienst. Als je met twee personen komt dan wordt je na elkaar gemasseerd. Als de eerste persoon wordt gemasseerd krijgt de andere een lekkere kop koffie of thee. Na 60 of 90 minuten krijgt degene die gemasseerd is koffie of thee en wordt degene die iets heeft gedronken, gemasseerd. 


LET OP: Wij beschikken nog niet over een pinautomaat!!! Je kunt een massage kopen via de webshop of je kunt contant betalen in de massagesalon.

Reserveer hier je massage voor 1 persoon van 60 min of 90 min massage.

Massage Een Persoon
Reserveer hier makkelijk uw afspraak
Click to Schedule an Appointment

Reserveer hier uw massage voor 2 personen of 120 min massage

Massage 2 Personen Of 120 Minuten
Reserveer hier makkelijk uw afspraak
Click to Schedule an Appointment
We use cookies