Reserveer Hier Je Heerlijke Massage

Reserveer hier je afspraak voor de verschillende soorten massages. Wij hebben het voor je zo makkelijk mogelijk gemaakt. Je kunt uit de volgende mogelijkheden kiezen.


  • 1 persoon (60 min of 90 min)
  • 2 personen beide (60 min of 90 min) of 1 persoon (120 min)


Op de afspraakbevestiging die je in de e-mailbox krijgt staat dat je 90 min aanwezig bent, ook als je maar een afspraak hebt voor 60 min. Dit hebben wij gedaan om de keuze op deze pagina te beperken, en het je zo makkelijk mogelijk te maken. 


Wil je graag twee uur gemasseerd worden dan kies je voor 2 personen. Dan worden er twee uur voor jou gereserveerd.


Ben je in het bezit van een aktievoucher van Royal Massage dan kun je ook de onderstaande afspraak buttons gebruiken. Je hoeft alleen te kijken met hoeveel personen je komt. Wij zouden het wel prettig vinden als je tijdens het maken van de afspraak zou willen aangeven welke aktievoucher je hebt. Dit kun je doen bij Opmerkingen / voucher code / verzoekjes / vragen.


LET OP: Wij hebben op dit moment maar een masseuse in dienst. Als je met twee personen komt dan wordt je na elkaar gemasseerd. Als de eerste persoon wordt gemasseerd krijgt de andere een lekkere kop koffie of thee. Na 60 of 90 minuten krijgt degene die gemasseerd is koffie of thee en wordt degene die iets heeft gedronken, gemasseerd. 

Maak hier een afspraak voor 1 persoon


Maak hier een afspraak voor 2 personen