Sportmassage

Voor zowel amateur als professionele sporter

Reserveer Direct Je Massage

 • Sport massage

  Of je aan amateur sport doet of een professionele sporter bent, als je met regelmaat aan sport doet, hebben de spieren het behoorlijk zwaar te verduren. Om overbelastingsverschijnselen te voorkomen is een goede trainingsbalans, waarin het lichaam wordt belast en er voldoende rust is ingebouwd, het allerbelangrijkste. Daarnaast is het verstandig om extra aandacht aan ontspanning en herstel te geven. Denk hierbij aan een goede voeding, sauna (warmte), maar ook aan een lekker warme stevige sportmassage doet wonderen. De sportmassage kan ook gebruikt worden om voor een wedstrijd alles nog eens lekker los en soepel te maken en hierbij de spieren op te warmen voor de zware inspanningen die men te wachten staan. Ook mentaal tot rust komen is een bijkomend voordeel van een sportmassage. Als je rustig en gefocust aan een sportwedstrijd kunt beginnen dan kun je het langer volhouden en ben je meer in balans.

  Reserveer Je Massage

 • Wat zeggen onze Royals over ons

  Dit was echttttt Royal ! Ze neemt alle tijd voor je , ik voel me als herboren !

  Ze is bovendien zoooo ontzettend lief en hartelijk dat je je meteen op je gemak voelt ! Ik heb meteen een klantenkaart gekocht ..... Ga zeker terug !

  Ms. Kluiten

  Vandaag kennis gemaakt door middel van een warm en vriendelijk welkom, een kopje thee met wat lekkers, gevolgd door een heerlijke fullbody massage en afgesloten met een lekkere gezichtsbehandeling. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb ontzettend genoten en een gezellig praatje gehad ondertussen. Echte aanrader!

  Ms. Schippers

  Ben er reeds 3 keer geweest! Wow wat een goede masseuse! Ratana is geweldig! Hoop nog vaak massages te ontvangen. Een echte aanrader!

  Ms. Plant

  Sport massage uitvoering

  De sportmassage is een vrij stevige massage, die het diepe bindweefsel van je spieren meeneemt. Tijdens de sportmassage worden de handen, duimen, onderarmen en ellebogen gebruikt om tot de diepere lagen van de spieren te komen. We gebruiken tijdens de sportmassage een lekker geurende olie die een heerlijke rustgevende geur verspreid tijdens de massage. Door de rustgevende geur van de massageolie proberen we u een nog meer ontspannen gevoel te geven. Hierdoor ontstaat er nog meer harmonie tussen lichaam en geest wat bovendien de prestaties extra bevorderd. 

  Reserveer Je Massage
 • Reserveer hier jouw massage

  60 min massage

  €50,-

  per 60 minuten

  Inclusief gratis koffie of thee en u kunt eventueel douchen

  90 min massage

  €75,-

  €70,-

  per 90 minuten

  Bespaar €5,- euro incl. gratis koffie / thee en een douche

  120 min massage

  €100,-

  €85,-

  per 120 min

  Bespaar €15,- euro incl. gratis koffie / thee en een douche