Traditionele Thaise Massage

Traditionele massage techniek van meer dan 2.500 jaar oud

Reserveer Direct Je Massage 

 • Traditionele Thaise massage

  Om tot de oorsprong van Thaise massage te komen gaan we meer dan 2,500 jaar terug in de geschiedenis. De Boeddhistische monniken hebben deze geneeskundige Massagevorm in Thailand geïntroduceerd. Binnen het Boeddhisme omarmt men het holistische idee van de samenhang en harmonie tussen lichaam en geest. De Thaise massage is dan ook onderdeel van de eeuwenoude Thaise medische en spirituele traditie. Thaise massage is een vrij stevige massagetechniek. In de Thaise massage zitten invloeden vanuit de Chinese en Indiase massages én uit de yoga. Bij de Thaise massage wordt soms pittig op de energiebanen gemasseerd. Dit om eventuele blokkades en spanningen op te heffen.

  Reserveer Je Massage
 • Wat zeggen onze Royals over ons

  Dit was echttttt Royal ! Ze neemt alle tijd voor je , ik voel me als herboren !

  Ze is bovendien zoooo ontzettend lief en hartelijk dat je je meteen op je gemak voelt ! Ik heb meteen een klantenkaart gekocht ..... Ga zeker terug !

  Ms. Kluiten

  Vandaag kennis gemaakt door middel van een warm en vriendelijk welkom, een kopje thee met wat lekkers, gevolgd door een heerlijke fullbody massage en afgesloten met een lekkere gezichtsbehandeling. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb ontzettend genoten en een gezellig praatje gehad ondertussen. Echte aanrader!

  Ms. Schippers

  Ben er reeds 3 keer geweest! Wow wat een goede masseuse! Ratana is geweldig! Hoop nog vaak massages te ontvangen. Een echte aanrader!

  Ms. Plant

  Thaise massage uitvoering

  Bij de Thaise massage beginnen we bij uw voeten en eindigen we bij uw hoofd. De masseuse/masseur maakt hierbij gebruik van haar/hem hele lichaam zoals bv. knieën en ellenbogen en soms gebruiken ze zelfs hun volledige gewicht om spanningen in uw spieren te verminderen. Tijdens de Thaise massage worden er ook rustige rek- en strekoefeningen van uw armen, benen en rug gedaan. Deze zijn rek- en strekoefeningen zijn afkomstig uit de Yoga. Uw lichaam wordt voorzichtig in diverse yogaposities gebracht. Deze speciale combinatie van drukken en stretchen stimuleert de energiebanen in uw lichaam en dat maakt deze massage zo effectief voor lichaam én geest.

  Reserveer Je Massage 
 • Reserveer hier jouw massage

  60 min massage

  €50,-

  per 60 minuten

  Inclusief gratis koffie of thee en u kunt eventueel douchen

  90 min massage

  €75,-

  €70,-

  per 90 minuten

  Bespaar €5,- euro incl. gratis koffie / thee en een douche

  120 min massage

  €100,-

  €85,-

  per 120 min

  Bespaar €15,- euro incl. gratis koffie / thee en een douche