Royal Massage

Waar elke gast als Royal behandeld wordt

Royal Massage is een kleine en vooral knusse massagesalon waar je terecht kunt voor een heerlijke traditionele Thaise massage, een lekker ontspannende Thaise olie massage of Thaise kruidenstempelmassage.

Voor de sporter, manager en de liefhebber van een stevige massage bieden wij een stevige Thaise sportmassage om de spieren lekker los te maken. Voor zwangere vrouwen bieden wij een zwangerschapsmassage om relaxed door de zwangerschap heen te komen.

Royal Massage zegt al genoeg elke gast wordt als Royal behandeld. Je wordt ontvangen als gast en gaat als Royal naar buiten. 

Ons team

Ratana Pluemkamol

Masseuse in hart en nieren. Ratana doet alles met liefde en passie. Ze heeft meerdere massagediploma's en vele jaren ervaring in de verschillende massage disciplines. Ratana ontvangt elke gast of dat het haar eigen familie is en dat maakt haar zeer bijzonder. Daarnaast is ze een briljant masseuse die haar vak verstaat. Elke gast die de eerste keer komt krijgt een kleine intake waarin eventuele lichamelijke knelpunten worden besproken zodat Ratana haar massage daarop kan aanpassen.

Felix Wouters

Felix verzorgt alles achter de schermen. Hij is het technisch brein achter alle reclame campagnes, website's en administratieve afhandelingen. Hij is zeer technisch getalenteerd, heeft voor 90% zelfstandig de salon gebouwd en uitgedacht. Hij is de steun en toeverlaat voor Ratana, als Ratana iets bedenkt dan gaat Felix het technisch uitdokteren en proberen te realiseren. Zoals jullie zien vullen deze twee kanjers elkaar goed aan. Ratana zorgt voor een royaal ontvangst en Felix zorgt dat je in een lekkere warme salon ontvangen wordt.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik voel me als herboren

Dit was echttttt Royal ! Ze neemt alle tijd voor je , ik voel me als herboren !

Ze is bovendien zoooo ontzettend lief en hartelijk dat je je meteen op je gemak voelt ! Ik heb meteen een klantenkaart gekocht ..... Ga zeker terug !

Ms. Kluiten

 • Hoop nog vaak massages te ontvangen

  Ben er reeds 3 keer geweest! Wow wat een goede masseuse! Ratana is geweldig! Hoop nog vaak massages te ontvangen. Een echte aanrader!

  Ms. Plant

 • Ik heb ontzettend genoten

  Vandaag kennis gemaakt door middel van een warm en vriendelijk welkom, een kopje thee met wat lekkers, gevolgd door een heerlijke fullbody massage en afgesloten met een lekkere gezichtsbehandeling. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb ontzettend genoten en een gezellig praatje gehad ondertussen. Echte aanrader!

  Ms. Schippers

 • Professionele en vriendelijke masseusse

  Heerlijke massage gehad, niet aaien, nee echt masseren! Zeker voor herhaling vatbaar.

  En respect voor de masseuse, professioneel en vriendelijk! En dan ook nog rekening houden met persoonlijke omstandigheden. Waar vindt je dat nog? Nou bij Royal Massage.

  Ms. Hendrikus

 • Onze ervaring

  Aromatherapie olie massage

  Heerlijke relaxe olie massage met verschillende soorten etherische oliƫn.

  Tradionele Thaise massage

  De enige echte tradionele Thaise Massage. Een echte stevige massage.

  Therapeutische massage

  Heeft u lichamelijke klachten dan gaan we kijken of we hier iets aan kunnen doen.

  Kruidenstempel massage

  Ontdek de heerlijke geuren van de kruiden die in de stempels verwerkt zitten.