Royal Massage Massages

Traditionele Thaise Massage

Om tot de oorsprong van Thaise massage te komen gaan we meer dan 2,500 jaar terug in de geschiedenis. De Boeddhistische monniken hebben deze geneeskundige Massagevorm in Thailand geïntroduceerd. Binnen het Boeddhisme omarmt men het holistische idee van de samenhang en harmonie tussen lichaam en geest. De Thaise massage is dan ook onderdeel van de eeuwenoude Thaise medische en spirituele traditie. Thaise massage is een vrij stevige massagetechniek. In de Thaise massage zitten invloeden vanuit de Chinese en Indiase massages én uit de yoga. Bij de Thaise massage wordt soms pittig op de energiebanen gemasseerd. Dit om eventuele blokkades en spanningen op te heffen. 

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een combinatie van vele verschillende massagetechnieken uit de Thaise, Tibetaanse, Indiase en Zweedse massages. Tijdens de ontspanningsmassage gebruiken we een heel lekker geurende olie. Deze geur geeft een extra dimensie aan de massage waardoor je nog meer ontspannen raakt. Het is een natuurlijke olie die het lichaam lekker zacht en soepel maakt. Het is dan ook niet zo raar dat dit een van de meest gekozen massages is bij ons in de massagesalon. 

Sportmassage

Of je aan amateur sport doet of een professionele sporter bent, als je met regelmaat aan sport doet, hebben de spieren het behoorlijk zwaar te verduren. Om overbelastingsverschijnselen te voorkomen is een goede trainingsbalans, waarin het lichaam wordt belast en er voldoende rust is ingebouwd, het allerbelangrijkste. Daarnaast is het verstandig om extra aandacht aan ontspanning en herstel te geven. Denk hierbij aan een goede voeding, sauna (warmte), maar ook aan een lekker warme stevige sportmassage doet wonderen. De sportmassage kan ook gebruikt worden om voor een wedstrijd alles nog eens lekker los en soepel te maken en hierbij de spieren op te warmen voor de zware inspanningen die men te wachten staan. Ook mentaal tot rust komen is een bijkomend voordeel van een sportmassage. Als je rustig en gefocust aan een sportwedstrijd kunt beginnen dan kun je het langer volhouden en ben je meer in balans. 

Voetmassage

De voeten dragen de hele dag ons gewicht of we nu aan het werken, sporten, lopen, strijken, koken enz… zijn. Wij gebruiken elke keer ander schoeisel en dat is vaak niet ten gunste van de voeten. De voeten moeten zich elke keer maar aanpassen hun hele leven lang. De voeten zijn dan ook vaak een ondergeschoven kindje en wordt vaak vergeten om ze te verzorgen. Regelmatig een voetmassage nemen zullen de voeten dan ook zeker goed doen. Door een voetmassage te ondergaan verzorgt u niet alleen de voeten maar ondersteund u het hele lichaam van nieuwe energie. De voetmassage is een weldaad voor het gehele lichaam. De voetmassage is gebaseerd op voetreflexologie. In de voeten bevinden zich veel energiebanen die in verbinding staan met het hele lichaam.